FR
NL
VRIJHEID, EMOTIE, BEHEERSING.
DUAL CLUTCH TRANSMISSION
GENIET VAN EEN BUITENGEWONE RIJ-ERVARING
MET ALS ENIG DOEL HET PLEZIER DAT EEN RIT
MET DE AFRICA TWIN JE BIEDT!
AFRICA TWIN & DCT

DE DCT VERSIE VAN UW AFRICA TWIN IS UITGERUST MET TWEE KOPPELINGEN - EEN VOOR DE EVEN VERSNELLINGEN EN EEN VOOR DE ONEVEN VERSNELLINGEN. ZODANIG WORDT BIJ HET VERLATEN VAN EEN VERSNELLING DE VOLGENDE VERSNELLING METEEN GEACTIVEERD, ZONDER ONDERBREKING IN HET KOPPEL EN ZONDER SCHOKKENDE REACTIE. DIT GARANDEERT EEN VLOEIENDE EN DOELTREFFENDE RIJSTIJL.

ANDERE VOORDELEN ZIJN DE DUURZAAMHEID (WANT ER KAN NIET FOUT GESCHAKELD WORDEN), HET FEIT DAT DE MOTOR NIET KAN AFSLAAN, HET STRESSLOOS RIJDEN IN DE STAD EN DE VERMINDERDE VERMOEIDHEID VAN DE RIJDER.

RIJD IN ELKE OMSTANDIGHEID OP DE JUISTE MANIER MET JE AFRICA TWIN DANKZIJ DE AUTOMATISCHE MODI VAN DE DCT: DE SPORT (S) MODUS, DE DRIVE (D) MODUS EN DE GRAVEL (G) MODUS. DE EERSTE IS UITGERUST MET DRIE SELECTEERBARE NIVEAUS, 1, 2 EN 3. DIT VERZEKERT VLOEIENDE EN VLOTTE VERSNELLINGSWISSELS EN STELT DE RIJDER IN STAAT DE AFRICA TWIN OPTIMAAL TE GEBRUIKEN. DE TWEEDE MODUS (D) RESULTEERT IN EEN RUSTIGER KARAKTER EN EEN GEOPTIMALISEERD VERBRUIK. DE DERDE MODUS (G) IS GERICHT OP OFF-ROAD GEBRUIK EN ZORGT ERVOOR DAT DE KOPPELING MINDER BRUTAAL GEACTIVEERD WORDT BIJ VERSNELLINGSWISSELS MET ALS DOEL EEN OPTIMALE TRACTIE WANNEER DIE HET MEEST NODIG IS. ONDER ALLE OMSTANDIGHEDEN ZORGT HET DCT SYSTEEM ERVOOR DAT U OPTIMAAL VAN DE MOTOR KUNT GENIETEN ZONDER TE MOETEN DENKEN AAN HET VERANDEREN VAN DE VERSNELLING.

SCHAKEL JE LIEVER ZELF? KIES VOOR DE MANUELE MODUS EN BEDIEN DE VERSNELLINGEN VIA DE + EN - KNOPPEN OP DE LINKER STUURHELFT. PAS UW EIGEN RIJSTIJL TOE OP UW AFRICA TWIN OM TOT EEN PERSOONLIJKE EN UNIEKE RIJSTIJL TE KOMEN.